• Ms. Bentley's Schedule
     
     Schedule Schedule

    **Schedule is tentative and may change for the 2017-2018 school year.  

    9:00-9:15- Arrival

    9:25-9:55- Response to Intervention (RTI) (30 minutes)

    9:55-10:20- Morning Work/Calendar/Morning Meeting (25 minutes)

    10:20-11:10- Reading (50 minutes)

    11:10-11:20- Restroom Break I

    11:20-12:10- Lunch and Recess

    12:10-12:20- Restroom Break II

    12:20-12:30- Teacher Read

    12:30-1:20- Whole Group Math (50 minutes)

    1:20-1:50- Math Intervention/Math Stations (30 minutes)

    1:50-2:10- Science/Social Studies/Thematic Unit (30 minutes)

    2:10-2:20- Restroom Break III

    2:20-3:00- Specials

    3:00-3:30- Reading Intervention/Daily 5 (30 minutes)

    3:30-3:46- Wrap Up and Pack Up

     

    Computer Lab

    Tuesday- 12:45 to 1:15

    Thursday- 12:30 to 1:00

     

    Library

    Wednesday- 12:30 to 1:00